Callebaut čokoládová poleva pomeranč oranžová
Kód: 1587/0-2Detailní popis produktu
Pomerančová belgická čokoláda Callebaut na fondue a do čokoládové fontány. Tuto čokoládu Callebaut je možné použít také na přípravu čokoládové mousse, do krémů, polev, ozdobení zmrzlinových pohárů nebo tvorbu pestrobarevných ozdob.
Barevné a ochucené čokolády Callebaut jsou obohaceny různými příchutěmi a barvami. Pro čokoládové fondue je můžete použít tak jak jsou, ale do čokoládové fontány je nutné tyto čokolády naředit s kakaovým máslem nebo rostliným olejem. Vhodné kakaové máslo můžete zakoupit v našem e-shopu v kategorii příslušenství zde.
Výrobce: Callebaut
Země původu: Belgie
Složení: cukr, kakaové máslo 29 %, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sojový lecitin, přírodní pomerančové aroma, barvivo: E160e, přírodní vanilkové aroma.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2370 kJ (566 kcal); tuky 35 g (z toho nasycené mastné kyseliny 21 g); sacharidy 56 g (z toho cukry 55 g); bílkoviny 6,1 g; sůl 0,22 g.
Skladovat při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.